Imunitate puternică iarna, cu atât de puține fructe și legume disponibile?

Imunitate puternică iarna, cu atât de puține fructe și legume disponibile?

Imunitate puternică iarna, cu atât de puține fructe și legume disponibile?

Da, se poate. 

Anotimpurile se schimbă, frunzele cad și e greu să ne imaginăm o farfurie plină de legume proaspăt culese într-o zi rece de iarnă. “E timpul pentru hibernare”, te-ai putea gândi. Însă, nu pentru toți. Pentru sistemul nostru imunitar, iarna e cea mai aglomerată perioadă a anului și, ca să facă față, are nevoie de RAW vitamins. Poate cineva să ne teleporteze într-o livadă chiar acum? Nu? Bine, atunci hai să vorbim despre vitamine.

 

EROUL IERNII: SISTEMUL IMUNITAR

Sistemul nostru imunitar este mecanismul de apărare împotriva infecțiilor și a oricăror bacterii de care corpul nostru vrea să scape. Asta, probabil, știi deja. Dar știai că tot el ne ajută să ne simțim bine în timpul zilelor lungi de iarnă?

 

Funcțiile sistemului imunitar

    • asigură un nivel bun de energie

    • reduce oboseala (ei bine, nu suntem complet imuni la moleșeala de iarnă, până la urmă…)

    • neutralizează toxinelor

    • ne ajută să luptăm împotriva bolilor

 

 

VITAMINE PENTRU A SPRIJINI SISTEMUL IMUNITAR

Cu ajutorul fructelor și legumelor organice, immune-friendly, vitaminelor C, B, fierului și cuprului din alimentele plant-based, susținem buna funcționare a sistemului imunitar. Astfel, mecanismele noastre de apărare funcționează mai bine și energia noastră e #lit. Natura este sursa numărul unu pentru aportul necesar de vitamine, indiferent de anotimp.

 

Deci, cum ne aprovizionăm cu vitamine când nu se mai găsesc fructe și legume proaspete? Și cum putem susține sistemul imunitar în timpul iernii? Cred că avem răspunsul pentru tine.

 

  1. 1.    IMUNITATE COMPLETĂ CU VITAMINA C

Știi deja că VITAMINA C este cea mai importantă vitamină atunci când vorbim despre sistemul imunitar. Vestea bună e că se găsește în multe fructe delicioase. Când ne gândim să mâncăm în „culorile curcubeului”, cel mai probabil asociem GALBENUL cu vitamina C. Și nu greșim. Lămâia, portocala, fructul pasiunii, ananasul, mangoul – toate acestea sunt vitamin C power fruits pe care ne place să le folosim în smoothie-urile și juice-urile noastre RAW și super hidratante.

CÂT SE POATE DE ÎNSORIT. Sucurile galbene RAW îi dau un boost imunității în zilele întunecate de iarnă. Încearcă sucul nostru RAW Mango Ninja cu portocală, mango și ananas, pentru extra vitamina C. RAWness-ul face diferența: conține cu 45% mai multă vitamina C decât sucurile pasteurizate.

 

  1. 1.    RAW ÎNSEAMNĂ VITAMINE

Conținutul de vitamine al fructelor și legumelor depinde de modul în care sunt procesate și tratate. Consumul RAW, fără zahăr adăugat, asigură cel mai bun aport de vitamine și minerale! În timpul iernii, când nu avem opțiuni fresh la îndemână, putem apela la sucurile presate la rece.

 

Studiile arată că sucurile HPP – presate la rece – conțin cu 45% MAI MULTĂ VITAMINA C decât produsele pasteurizate. Asta e o veste care chiar ne încălzește cu ceva, mai ales iarna!

 

În sucurile pasteurizate, o mare parte a vitaminelor și nutrienților e distrusă în procesul de încălzire. În schimb, prin procesul HPP, menit să prelungească puțin perioada de valabilitate a produselor noastre, se întâmplă oposul: vitaminele supraviețuiesc. Nu-ți fierbi portocalele când ai poftă de un vitamin kick, nu-i așa?

 

  1. 2.    VEȘTI MINUNATE (ȘI VERZI)

Dacă tot vorbim despre culori, avem o veste foarte bună. Nu doar galbenul indică un conținut mare de vitamina C. Și VERDEȚURILE, și sucurile VERZI au aceeași putere. Spanacul si varza kale conțin multă vitamina C și pot deveni obiceiul tău sănătos pe timpul iernii. 100 de grame de verdețuri și deja poți spune că sistemul tău imunitar a primit un boost. Spinach-ular!

 

  1. 3.    VITAMINA B6, FIER ȘI CUPRU PE TIMPUL IERNII

Cu toții știm cât de importantă e vitamina C pentru sistemul nostru imunitar, dar există și alte vitamine mai puțin cunoscute care ne ajută mecanismele de apărare să fie gata de acțiune.

 

De exemplu, prietenii noștri creamy, avocadoul și banana, conțin vitamina B6, ceea ce îl face pe sistemul imunitar să spună “YAY!” De asemenea, fierul, din spanac și cuprul din lămâi contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

 

AvoNation RAW conține ingrediente immune boosting, presate la rece, cum ar fi spanacul, lămâia, avocadoul și bananele. Fructele și legumele RAW compun mai mult de două treimi din acest energizant natural și super cremos.

LA REVEDERE, OBOSEALĂ

 

Simți că te ia moleșeala? Vitaminele sunt cea mai bună investiție pe care o poți face iarna. Prin tehnica HPP ne asigurăm că sistemul tău imunitar se bucură de mai multe vitamine decât în cazul produselor pasteurizate. Deși vremea rece te îndeamnă să încetinești ritmul și să get cosy at home, e mai important ca niciodată să îți menții nivelul de energie la înălțime și să ai grijă de sănătate, cu ajutorul naturii. Metabolismul funcționează bine doar atunci când și sistemul imunitar funcționează bine.

 

Vitamina C și B fortifică imunitatea în mod natural. În timp ce fierul și cuprul susțin metabolismul care, la rândul său, ne controlează nivelul de energie.

 

Get RAW și bucură-te de toate vitaminele care îți întăresc sistemul imunitar pe timpul iernii. Dacă e RAW, e plin de vitamine!

 

 

Top Immunity Boosting Tips

     • Sistemul imunitar și metabolismul iubesc vitamina C, B6, fierul și cuprul, în varianta RAW, organică

     • Ia cât mai multe vitamine din natură, direct din legume și fructe, nu din suplimente

    • Alege RAW pentru că astfel te bucuri de 45% mai multe vitamine

    • Împrietenește-te cu avocadoul, banana, spanacul, varza kale și lămâia

     • Cu doar 100 de grame de fructe și legume RAW pe zi, sistemul imunitar va simți diferența

 

 

Optimistic News


Articole mai vechi Articole mai noi