Invită soarele la masă

Invită soarele la masă

Soarele este ceasul nostru. El reglează totul în corp. Lumina nu doar ne trezește, ne pune și metabolismul în mișcare. Ce bine că avem o mulțime de informații senine pe care vrem să le împărtășim cu tine.

RAW SUNSHINE - Atât natura, cât și noi suntem influențați în mod direct de ciclurile solare. Ceea ce înseamnă că ne putem bucura de o mulțime de beneficii dacă mâncăm în timp ce suntem expuși la lumină naturală. Pe parcursul zilei, metabolismul nostru funcționează la capacitate maximă, așa că suntem pregătiți să procesăm toate vitaminele din mâncare.

 

Corpul nostru spune "Sunt treaz, hrănește-mă”. Literalmente.

Așa că, atunci când soarele îți intră în ochi și îi simți căldura pe piele, e semn că organismul e pregătit pentru a fi hrănit.

Iarna avem mai puține oportunități de a ne bucura de zile însorite. Așa că profită cât mai poți, ia-ți ceva sănătos de mâncare, un RAW juice și mută afară micul dejun, pauza de prânz sau sesiunea de recharge de după-amiază. Salută soarele. Corpul tău îți va mulțumi pentru acest obicei sănătos, mai ales în timpul iernii. Mici schimbări cu efecte mari.

De ce e acest lucru atât de important pentru noi? Pentru că soarele dă viață naturii. Adică, toate fructele și legumele delicioase pe care le folosim pentru a prepara sucurile au crescut la soare și au beneficiat, la rândul lor, de lumină. Ne bucură să vedem că experții susțin că mâncarea pe care o consumăm conține cantitatea de soare pe care fructele și legumele au absorbit-o înainte de a fi culese. Deci, atunci când mâncăm natural, ne hrănim, literalmente, cu soare. Ce gând frumos, nu? De aceea, e atât de important pentru noi să rămânem cât mai aproape de natură și să folosim ingrediente RAW pentru sucurile noastre.

Dacă ești în căutare de pretexte pentru a mânca afară, la soare, iată câteva: bea un suc nutritiv și super hidratant după alergarea de dimineață sau ia o pauză după-amiaza pentru a-ți realimenta corpul cu vitaminele pierdute în timpul zilei. Pentru o digestie mai bună și un aport nutrițional valorificat la maximum.

 

Știri senine

     • Metabolismul nostru este cel mai puternic în timpul zilei.

      • Consumul de vitamine în starea lor naturală, afară, pe lumină, contribuie la un aport nutrițional mai bun și îmbunătățește digestia.

      • Atunci când consumăm fructe și legume sub formă de sucuri RAW, ne hrănim, literalmente, corpul cu soare. 

     • Lumina soarelui trezește și metabolismul, nu doar pe noi. Corpul nostru spune: “Sunt treaz, hrănește-mă cu ceva bun.”

      • Când mâncăm în fața ecranelor, seara, ținem corpul într-o stare de veghe nefirească, ceea ce ne face să ne simțim flămânzi, deși n-ar trebui și ne derutează sistemul digestiv.

 

SOARELE STRĂLUCEȘTE PE STRADA NOASTRĂ!

Food for thought pentru toți căutătorii de soare... Când suntem expuși la lumină naturală, de exemplu, în timpul prânzului, când soarele strălucește cel mai puternic, celulele sângelui sunt deja ocupate cu absorbția luminii UV și pentru că nu fac multitasking, nu au timp să se ocupe pe deplin și de procesele sistemului digestiv. Așa că unele momente sunt făcute doar pentru a ne bucura de soare și nimic mai mult.

Iar pe măsură ce soarele apune și ziua se apropie de final, sperăm că am alimentat corpul cu suficiente enzime, antioxidanți și calorii în timpul zilei, pentru ca metabolismul să se poată pregăti de odihnă.

Însă, dacă mâncăm seara târziu în fața telefonului, laptopului sau televizorului, corpul nostru va fi indus în eroare. Lumina artificială ține corpul într-o stare de veghe nefirească și ne provoacă senzația de foame, deși sistemul digestiv se pregătește de culcare.

BUCURĂ-TE DE ZILELE SENINE

Dacă ți se pare că totul sună complicat, să știi că e mai simplu decât crezi. Tot ce trebuie să faci pentru niște optimistic sunny vibes e să te bucuri de soare și de mâncare RAW. Cam ăsta e micul nostru sfat, so enjoy some #rawsunshine. Iată niște sucuri pline de soare, presate la rece, care o să-ți țină companie!

Incearca Programul de Juicing de 3 zile +

 

Optimist News de Stefanie Fellinger / www.stefaniefellinger.com


Articole mai vechi Articole mai noi