DESPRE NOI

Urban Monkey ii sarbatoreste pe cei optimisti, pe cei indrazneti, idealisti, creatori, pe cei nebuni ce cred ca pot schimba lumea si dau curs acestei idei.

Credem ca ceea ce este cool poate fi sanatos si ceea ce este functional poate fi si yummy.

Credem ca Mama Natura face o treaba de minune in a ne asigura lucrurile de care avem nevoie, iar noi vrem sa profitam la maxim de acest lucru si sa ne dam silinta sa o pastram asa.

Credem in oameni, in puterea actiunilor creative si in colaborare.

Credem in a intreba DE CE si in confruntarea status-quo-ului.

Credem ca afacerilor ar trebui sa le poata merge bine in timp ce fac bine.

Credem ca putem sa ne distram pe parcurs, indiferent de cat de serioasa si MARE este misiunea noastra. Asa ca #optimisticbynature am creeat Urban Monkey - bauturile pe care vrem sa le consumam zilnic: yummy, naturale si RAW - cu toate bunatatile ce mama natura le are in plan pentru noi, sustinand proiecte cu impact pozitiv prin fiecare sticla vanduta.
MEREU RAW

Te-ai intrebat vreodata de ce unele sucuri au mereu acelasi gust si nu chiar ca fructele pe care le contin?

Asta se datoreaza faptului ca sunt omogenizate si pasteurizate la cald.

Ca si tine acasa, noi nu incalzim sucurile noastre pentru ca asta ar distruge vitaminele, enzimele si alti nutrienti.

Iar noi le vrem vii!
RAW explicat: COLD PRESSED & HPP

Sucurile Urban Monkey sunt presate la rece cu o presa hidraulica ce pastreaza tot ce e mai bun din fructe si legume. Ca si cum ar sari un elefant pe fructele tale. Presarea la rece creeaza prospetime de lunga durata, evita oxidarea intr-un mod natural rezultand in mai multi nutrienti decat metodele traditionare de stoarcere. Si gustul se pastreaza cat mai fresh cu putinta. YUMMY!

Te intrebi cum pastram sucurile RAW? Prin HPP - Sucurile noastre RAW sunt sub multa presiune (6000 de bari - ca si cum te-ai scufunda la adancimea de 60km in ocean) - patogenii nu supravietuiesc presiunii inalte, insa nutrinetii da.
KEEP IT RAW, KEEP IT REAL
BUN PENTRU TINE

Sucurile noastre RAW sunt natural functionale - cat mai aproape de Mama Natura in asa fel incat toate bunatatile raman pentru un gust fresh si beneficiile naturale ale fructelor, legumelor, radacinoaselor si ierburilor. Pastram totul real si transparent. Nu adaugam niciodata zaharuri sau vitamine sintetice.

BUN PENTRU ORAS

Pentru fiecare sticla Urban Monkey vanduta (valabil pentru fiecare sticla de minim 250ml) susținem proiecte ce imbunatatesc orasul si sustin oamenii #optimisticbynature impreuna cu ideile, afacerile si spatiile lor.
BUN PENTRU PLANETA

WASTE-LESS BOTTLE. Sticlele noastre sunt facute din 25% plastic bio si 75% rPET (PET reciclat).
AMPRENTA DE CARBON SCAZUTA

Majoritate fructelor si legumelor ce nu cresc in Europa ajung la noi prin Olanda. Presandu-le la rece direct acolo este cel mai eco-friendly mod de a iti aduce vitaminele si nutrientii RAW.

Scopul nostru este sa fim prietenosi cu mediul inconjurator de la sursa pana la usa ta.

Cutiile in care livram nu sunt doar frumoase, sunt de asemenea benefice pentru planeta. Facute din carton natural, cutiile nu au nevoie de extra izolatie si sunt usor de reciclat.

Avem de asemenea diferite proiecte in dezvoltare ce cresc sustenabilitatea de la sursa pana la livrare. Cat despre deseuri, ei bine nu exista. Majoritatea resturilor sunt transformate in hrana pentru animale iar o parte din ele sunt folosite pentru fermentat.