Întrebări și răspunsuri URBAN MONKEY

 1. Cine produce Urban Monkey?

Urban Monkey este un brand lansat și creat în România cu o istorie îndelungată și o expertiză puternică în alimentația sănătoasă și proaspătă a URBAN MONKEY SRL. Produse BUNE PENTRU TINE. BUNE PENTRU ORAȘ. BUNE PENTRU PLANETĂ care să ajungă la cât mai mulți oameni.

 

 1. Unde sunt produse produsele Urban Monkey?

Urban Monkey este produs în Uniunea Europeană, unde majoritatea fructelor proaspete exotice importate în Europa vin pe cale marină. Nu numai că aceasta este cea mai eficientă modalitate de a obține mango, ananas și avocado din regiune, dar și partenerul nostru de producție împărtășește grija noastră pentru Planetă și pentru un lanț de producție durabil (de la aprovizionare și producție, gestionarea deșeurilor, investiții comune în noi ambalaje durabile).

 

 1. De când este pe piață Urban Monkey?

Îi alimentăm cu băuturile noastre RAW’SOME pe români încă din 2016.

 

 1. Ce înseamnă băuturi RAW / sucuri RAW / smoothie-uri RAW?

Băuturile noastre RAW sunt produse din fructe și legume reale, crude, presate la rece / presate hidraulic, niciodată pasteurizate la căldură, pentru a garanta gustul natural și intens al fructelor/legumelor și pentru a păstra beneficiile nutriționale ale vitaminelor, enzimelor, antioxidanților și micro-nutrienților. Nu folosim niciodată metoda pasteurizării la cald. Băuturile noastre trebuie să fie presate la rece întotdeauna, aceasta este regula.

 

 1. Ce înseamnă presat la rece?

Băuturile Urban Monkey sunt presate la rece cu o presă hidraulică care scoate tot ce este mai bun din fructele și legumele noastre crude. Presarea la rece ajută la păstrarea prospețimii o perioadă mai lungă de timp, limitează în mod natural oxidarea și oferă mult mai mulți nutrienți decât procesul de stoarcere clasică.

 

 1. Care este diferența dintre Urban Monkey și sucurile și smoothie-urile de pe piață?

V-ați întrebat vreodată de ce unele sucuri au întotdeauna același gust și nu seamnănă cu fructele pe care pretind că le conțin? Acest fapt se datorează faptului că sucurile clasice sunt omogenizate prin pasteurizare termică. Nu încălzim sucurile pentru că asta ar distruge vitaminele, enzimele și alți nutrienți. Vrem ca toate beneficiile fructelor și legumelor să rămână în viață!

 

 1. Ce este HPP?

HPP înseamnă procesare la înaltă presiune. Odată ce fructele și legumele noastre RAW sunt presate hidraulic la rece, sticlele sunt trecute printr-o capsulă care este umplută cu apă, astfel încât sticla noastră să se afle mereu sub o presiune foarte mare - 6000 bari (aceasta este ca și cum te-ai scufunda 60 km adâncime în Ocean). Prin urmare, băuturile noastre RAW primesc un termen de valabilitate mai lung (30-40 de zile) fără să treacă prin procesul de pasteurizare. Acest proces HPP are două beneficii majore: produse sigure, deoarece agenții patogeni nu supraviețuiesc, dar nutrienții esențiali o fac și atunci oferă un termen de valabilitate mai lung față de un suc obișnuit proaspăt stors.

 

 1. De ce ar trebui să cumpări Urban Monkey în loc să îți faci propriul suc acasă?

Dacă îți plac doar fructele și legumele cultivate local, atunci cel mai bine le cumperi de la fermierii locali și le storci la rece acasă. Însă, dacă vrei să te bucuri și de portocale, banane, ananas, super-fructe  în afara sezonului, trebuie să știi că nu sunt cultivate aici. Majoritatea fructelor și legumelor care nu cresc în Europa sunt expediate în Olanda. Fiind presate la rece chiar acolo este cel mai eficient și eco-friendly mod de a obține aceste vitamine primare și substanțe nutritive pentru tine.

 

 1. De ce există depuneri pe fundul sticlei sucurilor Urban Monkey?

Acesta este un sediment normal din fructe presate la rece și legume. Sucul tinde în mod natural să se separe și s-ar putea oxida un pic, dar să vă faceți griji, este totul natural, normal. Doar agită-l și bucură-te de suc!

 

 1. De ce sucurile Urban Monkey sunt îmbuteliate în plastic?

Sticlele noastre sunt 75% rPET (recycle PET) și 25% bioPET, fiind 100% reciclabile. Sticla noastră WASTELESS nu aduce niciun PET nou pe piață și ar putea fi reciclată din nou și din nou (de 5 ori mai multe decât sticlele vechi și apoi în alte obiecte) - așa că vedem acest lucru ca parte a soluției pe măsură ce ne alăturăm mișcării de RECICLARE. REUTILIZARE. REDUCERE.

 

Este chiar necesar să folosim PET-uri? Da, este - singura modalitate de a obține sucurile noastre RAW pentru tine este prin HPP și acest lucru necesită sticle de plastic (amintiți-vă de 60 km presiunea oceanului adânc?! Imaginați-vă sticlă acolo! Nu ne dorim asta).

 

 1. Ce înseamnă că susținem proiecte de creștere și dezvoltare a orașului?

Susținem proiectele locale, spațiile, evenimentele, platformele și oameni care lucrează pentru a face orașele noastre mai bune pentru oamenii și comunitățile care locuiesc aici. Sărbătorim optimiștii, antreprenorii, pionierii și pe cei îndrăzneți. Fiecare sticlă Urban Monkey vândută (valabil pentru fiecare sticlă de minim 250ml) ne permite să contribuim cu 5 bani per sticlă pentru a dezvolta proiecte care să îmbunătățească orașul.

 

 1. Unde pot găsi Urban Monkey?

Puteți găsi Urban Monkey în urmatoarele retele de magazine: Mega Image, Carrefour Hypermarket, Inmedio și benzinăriile OMV.

Sau comandați online: www.urbanmoney.ro.

 1. De ce este Urban Monkey mai scump decât sucurile clasice?

Producția și logistica RAW sunt complexe și costisitoare. De asemenea, pe măsură ce gustul rămâne la fel de proaspăt ca și rezultat direct al calității fructelor și legumelor din interior - selectăm fructele de cea mai bună calitate și verificăm fiecare lot, ne adaptăm nu la cel mai bun cost în fiecare sezon, ci la cea mai bună calitate și gust. Acesta este și motivul pentru care sucurile RAW nu sunt disponibile pe scară largă, doar proprietarii de magazine care se gândesc la sănătatea și starea de bine a clienților lor, întâmpină probleme la raft, deoarece majoritatea sucurilor de pe raft sunt pasteurizate.

 

 1. Ce facem cu zahărul din produsele Urban Monkey?

Nu există zahăr adăugat. Gustul dulce al produselor Urban Monkey provine exclusiv din fructele și legumele noastre RAW. Sucurile nu sunt nicioidata procesate sau încălzite. De asemenea, vin la pachet cu vitaminele și substanțele nutritive din fructe și legume, deci este una dintre cele mai benefice modalități de a obține această energie.

 1. Pot consuma produse Urban Monkey după data de expirare înscrisă pe ambalaj?

Nu. Nu beți după data de expirare înscrisă pe ambalaj/sticlă.

 

 1. Pot bea produsele Urban Monkey dacă am diabet?

Deși ar trebui să vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră, răspunsul este de obicei „NU” din cauza cantității de zahăr natural din fructe care este folosită pentru a face sucurile noastre.

 

 1. Pot bea Urban Monkey dacă am intoleranță la gluten?

             Da, produsele noastre nu conțin gluten.

 1. Ce este o detoxifiere?

Vezi aici ghidul CLEASE.

 

 1. Mai multe întrebări? Pe cine pot contacta?

Aveți nevoie de mai multe informații care nu sunt enumerate aici?

Contact: admin@urbanmonkey.ro