Informare Newsletter

Datele personale furnizate sunt prelucrate de către URBAN MONKEY SRL, cu sediul în mun. Bucuresti, Sfintii Voievozi, 20-24, scara A, parter plus etaj 1, SPATIU COMERCIAL SC2, bloc 1, sector 1, 010966, în calitate de operator, pentru furnizarea de comunicări comerciale viitoare via email despre campaniile promoționale, ofertele și produsele URBAN MONKEY SRL.

În măsura în care nu mai dorești ca datele personale să fie prelucrate de URBAN MONKEY SRL în vederea furnizării de comunicări comerciale viitoare, poți solicita încetarea prelucrării, printr-o cerere trimisă la adresa de email admin@urbanmonkey.ro.

Orice retragere a consimțământului în ceea ce privește comunicările comerciale viitoare, obliga URBAN MONKEY SRL să șteargă datele tale personale și nu va mai putea să îți transmită vreo informare/comunicare despre campaniile promoționale , ofertele și produsele companiei.

Îți poți exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricționare, rectificare, ștergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziție, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat printr-o cerere scrisă trimisă responsabilului cu protectia datelor la adresa Bucuresti, Sfintii Voievozi, 20-24, scara A, parter plus etaj 1, Spatiu Comercial SC2, bloc 1, sector 1, 010966,, sau prin email la admin@urbanmonkey.ro. De asemenea, ai dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP (cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania) sau de a te adresa instanței.

Procesarea datelor personale se face în baza consimțământului exprimat prin prezenta declarație. Datele vor fi stocate până la momentul în care vei solicita ștergerea acestora, dar nu mai mult de 1 (un) an de zile, de la ultima utilizare a datelor intr-o activitate de newsletter. Pentru a afla mai multe informatii despre principiile noastre de protectia a datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati Informarea de Confidentialitate