The Benefits of RAW Ginger shots- Do the Shots. Do the RAW Shots.

The Benefits of RAW Ginger shots- Do the Shots. Do the RAW Shots.

Do the Shots. Do the RAW Shots.

 

Masa de ieri îți lasă încă o senzație neplăcută în stomac dimineața? Corpul tău se simte stresat imediat cum te trezești? Sau cât e ziua de lungă auzi vocea aia în capul tău cum strigă: Am nevoie de un pick-me up! Dă-mi ceva fresh!?

 

Atunci poți să spui: Sigur. Știu exact ce. Un shot de ghimbir: RAW, presat la rece și plin de vitamine și minerale.

 

RAW și presat la rece, cu 45% mai multe vitamine ce rămân în fructele și legumele noastre. De aceea toate shot-urile noastre conțin doar ingrediente RAW.

 

Ce face ca shot-urile cu ghimbir să fie atât de bune pentru tine?

 

Puțin, dar oho! Sunt pline cu vitamina C, potasiu și vitamina B, minerale și fibre. Aliatul perfect pentru trup și suflet. 60 ml de ghimbir RAW, lămâie, măr și apă în fiecare zi duc la o schimbare-n bine în dieta ta.

 

Iată 3 beneficii care fac din RAW Ginger shot micul tău bilet pentru o escapadă revitalizantă:

 

  1. Are puterea de curățare a lămâii, care îți trezește sistemul digestiv, pentru a te pregăti pentru o nouă zi sau pentru a purifica tot ce trebuie purificat în corpul tău.

 

  1. Fibrele suplimentare din măr ajută la hrănirea bacteriilor bune și a mucoasei intestinale. În plus, îi oferă shot-ului un gust mai fin.

 

  1. Ghimbirul aromat previne inflamația și ai putea să zici că este un remediu minune cu care să-ți începi ziua.

 

Știai că ghimbirul are o istorie foarte lungă de utilizare în medicina tradițională și alternativă? E recunoscut, în mod tradițional, pentru că susține digestia, reduce starea de greață, luptă contra infecțiilor și a răcelilor obișnuite.

 

 

Tu ți-ai luat doza de ghimbir azi…?

 

Câteva shot-uri Urban Monkey RAW Ginger în frigider pot ține lor de trusă de prim ajutor, ori de câte ori simți că ai nevoie de un pic de purificare și vindecare. Vin cu ghimbir picant RAW, măr și lămâie răcoritoare pentru a-ți bucura papilele gustative cu un boost de vitamina C.

Poți consuma shot-urile așa cum sunt sau le poți mixa cu apă (caldă sau rece), pentru o limonadă gata instant, ce îți oferă beneficiile shot-ului și un plus de hidratare. Dacă ești pe fugă, asigură-te că ai pus unul în geantă pentru mai târziu - sunt atât de mici, sigur îi faci loc ☺.

 

 

Un ritual simplu:

Un RAW Ginger Shot pe zi

 

Ar trebui să fim mândri de noi pentru că suntem ființe atât de flexibile, cu vieți aventuroase și o mulțime de posibilități pe care viața modernă ni le oferă.

 

Dar corpurile noastre iubesc ritualurile (bune) și funcționează mai bine când suntem consecvenți, ca atunci când mâncăm sau adormim la aceleași ore. Sigur, acest lucru nu este întotdeauna ușor de realizat, dar unele ritualuri sănătoase, delicioase și funcționale sunt ușor de integrat în stilul nostru de viață. Ca niște shot-uri de ghimbir.

 

Aceste sticle micuțe sunt mereu la îndemână și fac acest ritual perfect ușor de realizat:

 

  1. Rutina ta zilnică de dimineață
  2. Un pick-me up de după-amiază sau
  3. Micile tale unelte minune din geantă, care sunt mereu acolo când corpul tău are nevoie de ceva fresh și suport extra pentru sistemul imunitar
  4. Și voilá: Ai următorul sau primul ritual nutritiv - care este cât se poate de convenabil.

 

Este #GOODFORYOU, este ritualul tău bun.

 


Articole mai noi