Shot Vitality – Ghimbir

Esențe tari în sticluțe mici: tot ce ai nevoie într-un shot plin de vitamine și nutrienți. Un plus de vitalitate cu măr, ghimbir și lămâie. bun pentru corp, minte, spirit și pasiune.

Ingrediente: Suc presat la rece din măr (65%), Ghimbir (25%), Lămâie (10%). Poate conține urme de țelină.

6,00 RON
în stoc
SKU
Shot Vitality – Ghimbir
Dimensiune sticlă:
600 ML
Vezi aici valorile nutriționale

Benefits

Fără chimicale, fără conservanţi, fără arome artificiale, fără coloranţi, fără potenţiatori de arome, fără zahăr adăugat. Fără make-up. Fără chestii dubioase.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Trial Box

Fă-ți plinul cu bunătăți pentru toată săptămâna. Acest box îți aduce direct la tine acasă o selecție a celor mai delicioase sucuri, pentru că tu să ai în fiecare zi la îndemână o alternativă sănătoasă la un snack.