Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor plasate pe www.urbanmonkey.ro este gratuită pentru comenzi peste 200 lei. Dacă valoarea comenzii este sub 200 lei, se percepe o taxă de livrare în valoare de 15 lei pentru livrări în București și în țară.

Pentru comenzile de luni până joi, expediem în aceeași zi, cu livrare în 24-48 de ore.
Comenzile efectuate vineri ajung luni în București și marți în restul țării.

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până vineri. Comenzile plasate în week-end sau in sarbatori legale vor fi prelucrate în urmatoarea zi lucratoare.

Modalități de plată

Modalitățile de plată acceptate sunt plata ramburs (numerar la livrare) sau plata cu cardul prin platforma MobilPay. În cazul plății cu cardul, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment dat, pe serverele www.urbanmonkey.ro, ele fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii plată online.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).