Mango Punch

Potolește-ți setea de experiențe originale cu intensitatea acestui smoothie exotic. Combinația surprinzătoare de mango și fructul pasiunii îți permite să te abați de la drum și să te bucuri de fiecare experiență.

Ingrediente: Suc presat la rece din mango (37%), Portocală (27%), Măr (13%), Fructul pasiunii (6%), Poate conține urme de țelină.

9,00 RON
în stoc
SKU
Mango Punch
Dimensiune sticlă:
250 ML
Vezi aici valorile nutriționale

Benefits

Urban Monkey Raw Smoothies. Fruits & veggies to drink.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Trial Box

Fă-ți plinul cu bunătăți pentru toată săptămâna. Acest box îți aduce direct la tine acasă o selecție a celor mai delicioase sucuri, pentru că tu să ai în fiecare zi la îndemână o alternativă sănătoasă la un snack.