Și bine ai venit în trib!

Aici totul este despre optimism și despre sucuri și smoothie-uri de fructe și legume presate la rece și servite RAW, fără a adăuga nimic. Nici măcar zahăr.

Așa că pe lângă faptul că sunt extra-gustoase, produsele Urban Monkey sunt super sănătoase.

Cum așa, super sănătoase? Poate știi că vitaminele, antioxidanții și fitonutrienții din fructe și legume se pierd în timpul gătirii lor. De aceea, consumul alimentelor în stare RAW, fără pasteurizare, îți va aduce mult mai multe vitamine și antioxidanți în organism, pentru un plus de energie și un super-refresh.

Așadar, Urban Monkey înseamnă optimism și la exterior, dar mai ales, pe interior.

Dacă ești nou pe aici, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îi creezi un cont de client. În felul acesta vei putea urmări ușor comanda, vei putea să repeți același coș de cumpărături și vom păstra legătura pentru informații deosebit de importante pentru tine.

Acum, pasul 2: ce și cum comanzi? Fiecare are gusturile și nevoile lui așa că am creat diferite box-uri, pe care le găsești în meniul PROGRAME. Poți alege între programe de DETOX, IMUNITATE sau pentru SPORT. Fii fără grijă, fiecare box vine cu un “ghid de folosire”, în care îți spunem cum să consumi produsele și în ce ordine pentru a te bucura pe deplin de fiecare program.

Pentru curioși, cei care vor să descopere o selecție dintre cele gustoase produse sau cei care pur și simplu vor să vadă cum stă treaba, am pregătit și un box de TRIAL.

Mai mult, poți să îți creezi propriul tău box, alegând pur și simplu produsele tale preferate, fie în meniul My Box, fie din meniul RAW DRINKS.

Nu uita că ne poți scrie oricând pe mail la optimistic@urbanmonkey.ro sau direct pe pagina noastră de Facebook, dacă ai întrebări, nevoie de informații sau chef de o conversație haioasă cu o maimuță super prietenoasă.

Let’s RAW!