REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE  “Stai fresh la drum cu Urban Monkey”

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE “Stai fresh la drum cu Urban Monkey”

PROVOCAREA RAW FOOD

PROVOCAREA RAW FOOD

By Sorina Fredholm

Urban Monkey Contributor

Legumele si fructele proaspete, intregi, crude sunt un combustibil incredibil pentru corpul nostru, oferindu-ne energie si

Alimentatia bazata pe multe legume si fructe are o legatura directa cu o stare crescuta de sanatate si asta vine dintr-un motiv bine intemeiat: acestea sunt pline cu enzime, vitamine, minerale, fibre si antioxidanti. De asemenea, sunt sarace in calorii, ceea ce le face o alegere excelenta pentru o greutate sanatoasa.

Mai multe
Hey there fellow monkey!

Hey there fellow monkey!

Și bine ai venit în trib!

Aici totul este despre optimism și despre sucuri și smoothie-uri de fructe și legume presate la rece și servite RAW, fără a adăuga nimic. Nici măcar zahăr.

Mai multe
De ce imi place apa de cocos

De ce imi place apa de cocos

Indiferent ca esti un yogi, alergator, impatimit al fitness-ului sau sportiv de orice fel, un lucru pe care il avem in comun este nevoia de rehidratare dupa o sesiune de antrenament foarte intensa. De multe ori simt nevoia sa fiu un simplu student, asa ca, in unele zile,

Mai multe
6 lucruri pe care trebuie să le știi despre sucurile presate la rece

6 lucruri pe care trebuie să le știi despre sucurile presate la rece

Sigur ai avut perioade în care ai simțit că organismul tău s-a mișcat precum un web browser cu mult prea multe tab-uri deschise: foarte încet. Stresul ți-a dat bătăi de cap, lipsa unui somn odihnitor te-a lăsat lipsit de energie, schimbările de vreme au afectat sistemul tău imunitar, te-au slăbit și ești conștient că alimentația, de multe ori nesănătoasă, nu ți-a făcut tocmai bine.

Mai multe

5 articole

Afișați pe pagină

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).